Buuun... Mai baieti! Mi se pare ca ati sarit cam tare si cam dur. Filmul asta a fost de la bun inceput foarte controversat. Ceea ce-i bine. Dar sa fim seriosi. Am citit replici foarte dure si oarecum gratuite ale unora de la care nu ma asteptam chiar asa.
Nu inteleg un lucru: de ce comparati filmele romanesti cu capodoperele americii??? Mi se pare ca pentru voi un film decent e unul care e foarte bun, dar nu exceleaza... Detasati-va si ganditi intre granitele intre care traiti! E simplu sa judeci produsul.Este un film romanesc, cu buget scazut si la care nu au lucrat numai oameni trecuti prin cele mai smechere scoli de film din Europa.
Nu sunteti mandri de ceva de calitate realizat da ai vostri??? Trebuie facut neaparat de cei mai grei dintre cei ma grei??? Noi nu avem d-astia; Nu uitati ce e vorba de un regizor debutant si de niste actori tineri, care fara studii pe masura, ies detasat din cliseele cinematografiei romanesti, si din falsitatea cu care ne-a obisnuit domnul senator

.
Filmul este o reusita, din mai multe puncte de vedere, si-i sfatuiesc pe cei care cred chiar si dupa ce l-au vazut ca nu iese din vesnicele povesti despre saracie sa-l mai vada o data. (Damen Tango intr-adevara aratat altceva. Dar a fost bine? Sincer! Suntem romani, balcanici, latini. Obisnuiti-va cu asta. Kusturica? Cred ca s-a impotmolit. happy

Sau sa se duca fara garda pusa. Cred ca multe dintre observatii au fost gratuite si nu au fost facute in comparatie cu alte filme romanesti contemporane.