View Single Post
Old 17 Oct 2004, 11:30   #11
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by Ambra Blu:
In comparatie cu Damen tanga si orient Expres asta este film. Pacat ca are prea multe burti, pacat ca nu ii vedem sfircurile Anei Ularu, pacat ca Bobita moare. Contrar multora, mi-e mi-a placut imaginea de deschidere. Nu cred ca filmul a fost decis: a fost comedie, a fost realitatea dura da viata - foarte prost jucat, apropo, cu actori de la Bucuresti care nu stiau sa zica "da" si "pa"; de ce, fratilor? - a fost drama? Cind taranii de aici se-a joaca de-a Morometii si baietii care lucreaza la Service ( simpatic grasul cu "mersi frumos") de-a fieraria lui Iocan, am tot strimbat din nas. Oricum, decit sa va luati doo beri, vedeti filmul asta. Este un film cum eu nu as face, dar sala a fost plina. Nota 5.

de la tine ambra blu asa o cronica... poate ca ai baut cu doo beri prea mult inainte sa te asezi la computer.
hai, mai incerca o data, si incerca sa-ti folosesti capul, si nu numai degetele. este pacat, pentru ca in rest stii sa scrii bine...
incearca sa rte detasezi de moartea lu' bobita si de sfarcurile anei ularu, si incearca sa spui mai multe despre film... stiu sa asta s-ar putea sa fie greu, dar totusi, cred ca ne-ai bucura poe toti cu ceva mai inteligent.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif