View Single Post
Old 14 Oct 2004, 17:19   #32
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Originally Posted by dode:
...as fi interesat sa stiu dupa ce criteriu se lanseaza filmele pe DVD in Romania pt ca sunt foarte multe filme care nu se lanseaza...

Pai in primul rand in Romania se lanseaza pe DVD si video numai sau in principal cam ce iese pe marile ecrane + alte cateva filme de colectie sau care au rulat in trecut pe ecrane.
Filme care apar sunt ale companiilor 20th Century Fox, Columbia Pictures, plus cateva companii independente (prin Prooptiki Romania), Warner Bros. (prin Pro Video), Universal Pictures, Paramount Pictures + filmele New Films (prin Euro Entertainment Enterprises). Cam acestia ar fi majorii. Mai sunt cateva companii care scot filme romanesti, si cele indiene, dar cu aceia nu am comunicat niciodata. Nici nu le stiu numele...

Originally Posted by dode:
Despre Prooptiki numai cuvinte de lauda, sa o tina tot asa, ma refer la ofertele promotionale pe care le sustin, chiar ma intreb de ce cei de la Provideo nu au asa ceva si de ce DVD-urile pe care le lanseaza ei sunt intotdeauna mult mai scumpe...
Intra-adevar, ai dreptate au oferte super tentante... si in viitor ne mai pregatesc si alte surprize...

A, apropo... bun venit pe forum!
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif