to Korben:
mda, ce sa zic... Federica vrea sa se elibereze de "povara" averii ei, vrea sa fie libera si se simte oarecum vinovata pentru ca mosteneste o gramada de bani fara sa fi facut nimic pentru asta... in plus, e nemultumita de viata ei, de familie, de prietenul ei, de amant, etc... ce nu mi-a placut mie la Federica este faptul ca ea doar isi exprima nemultumirea, nu-i convin niste lucruri, stramba din nas, dar nu face nimic sa indrepte lucrurile... ea mai mult se gandeste cum i-ar placea sa fie, dar nu actioneaza in consecinta... poate ca asta s-ar chema o "atitudine feminina", mai mult ganduri decat fapte, si de-aia filmul pare asa de vag, incoerent, fara prea multe chestii "palpabile"... am iesit de la film fara sa fi trait vreo emotie aparte (la urma urmei nu asta caut la un film?)
mi-a placut spre final o faza, cand imparteau mostenirea, iar Federica a ales sa piarda jumatate din avere, spre oprobiul familiei. Iar ea, in replica, le spune ca nu vrea sa devina rupta de realitate din cauza banilor, asa cum erau ei...