View Single Post
Old 12 Oct 2004, 07:55   #28
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by onutza_:
Asta e idealul tau in viata? Sa devii guru pe cinemagia? Pai scuza-ma dar te limitezi la putin - sunt persoane care au reusit sa scrie opeste o mie fara sa exprime nimic. Mai bine scrii un singur post dar inteligent decat o mie de umplutura.
Chiar voiam sa vad Fight club dar dupa tot bombardamentul tau cu opinii despre el mi-a cam pierit pofta.
Si daca vrei sa te consideri cinefil trebuie sa stii ceva mai mult decat titanic, DeNiro si Fight Club.
Aici (pe site) ai de unde invata. Dar cele mai multe le poti afla citind si judecand nu scriind.
Bafta! Sunt sigura ca poti mai mult de atat.
Nu se procedeaza asha onutza! Deloc! Nu te lua dupa opiniile lui Blue. Poate k a laudat filmul prea mult shi deja de p'afara. Dar filmul chiar este bun shi chiar merita sa fie vazut.

Iar in privintza succesului sau la Box Office - putzin imi pasa. Dk la americani Hell Boy (not that there's anything wrong with it - ) ajunge pe primul loc shi se mentzine nu shtiu cat timp asta ce ma face sa cred despre ei? Sunt cam varza in materie de film deshi toata industria graviteaza in jurul lor asha cum graviteaza planetele in jurul soarelui. Nici eu nu pot gasi o explicatzie pentru aceasta prostie in masa. Dk afla cineva sa ma anuntze shi pe mine.