Originally Posted by cherryblossom:
am vazut si eu ieri doua filme la Studio, este vorba despre "Il est plus facile pour un chameau" si "Monsieur Ibrahim et bla bla bla..." .. dragutze amandoua, dar nu extraordinare...
La cel cu Ibrahim a fost omor, se calca lumea in picioare (doamne feri!!), ziceai ca e "Acum ori niciodata!!"... nici macar n-am indraznit sa-l dau la o parte pe cel care imi ocupase locul, de frica sa nu-mi sara in cap... in primele 10 minute ale filmului numai asta auzeai in sala... "du-te dracu, da-mi locul", "tampitule, eu am dat bani pe locul asta, am muncit pentru el, si vii tu sa mi-l iei", "da' de ce ai intarziat bai boule!" ...va zic eu "a innebunit lupul", umbla cinefilii dezlegati pe strada... oricum, m-am lins pe bot, nici ca ma mai duc la vreun film la festivalul asta...
|
bine ca mi-ai zis. eram sceptic daca merita sa ma duc sa nu la vreun film din acest festival, dar cum urasc imbuleaza cred ca o sa ma lipsesc.
ciudat ca s-au inmultit ca maidanezii cinefilii consumatori de arta... sau era ploaie afara si n-aveau umbrela si au zis ca mai bine intra la film?