View Single Post
Old 11 Oct 2004, 16:12   #94
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by Floydman:
PS: OAMENI BUNI, CE S-A INTAMPLAT CU FORUMUL ASTA, DE CAND NU AM MAI INTRAT? DE CE ATITA AMAREALA, SICTIR SI ATACURI INTRE DIVERSI? PE SCURT CE E TZIGANEALA ASTA PE AICI (e.g. sectiunea CAFENEA, cu vestitele retrageri, sau insultele de pe acest topic la adresa moderatorului) ? SUNTETI INTELECTUALI (MAJORITATEA) SUNTETI OAMENI CARE DISCUTA DESPRE FILME , DECI DE CE ACEASTA INCRANCENARE SI INTOLERANTA?

.e vina democratiei
.acu' fiecare incearca sa arate cit e el de ocosh, ce chestie faina o sa-i scrie sub nume dupa ce face 1000 de mesaje si cita valoare are.mai sunt topicuri care rasar ca ciupercile dupa ploaee pentru ca cineva se gindeste ca ar fi interesant ca 1000 de oameni sa afle care e filmul lui(ei) preferat...apoi ar mai fi conflictele "bulangiu"-"bulangiu" sustinute sau nu de citiva lingai( eu desi am 1500 de mesaje inca nu sunt bulangiu,asa ca recunosc ca mai utilizez din cind in cind dulcea leemba ce-o vorbim)...apoi ar mai fee plictisitii care sunt un fel de bulangii in devenire dar care deocamdata sunt prea plictisiti ca sa se angajeze intr-un post cu atitea obligatii...mai sunt si niste sfinte porunci mai nou care tot degeaba sunt puse(mi aduc aminte de un citat bun dintr-o carte proasta:"io eram paznic la un bordel.cind lucrurile mergeau prost schimbam curvele,nu paturile")
...apai or mai fi si vo' duzina care mai discuta despre filme..din cind in cind.

...acu' sa nu sara nimeni la git ca am vazut si eu ca din 1501 mesaje 80% sunt de goz,da' lasa ca sunt altii mai breji ca mine.

sa nu uit:...floydule,mai exista expiratu' ala?

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif