View Single Post
Old 09 Oct 2004, 14:52   #87
jackpot
Guru

jackpot

Re: Orient Expres e un film extraordinar

Originally Posted by alina-cj:
Dragii mei,
am citit tot ce s-a scris pe acest forum despre ultimul film al lui Sergiu Nicolaescu si am preferat sa deschid un subiect nou dedicat intr-un fel persoanelor carora le-a placut acest film. Trebuie sa va spun ca pe mine m-a impresionat in mod deosebit acest film si, fara sa jignesc pe nimeni, eu cred ca cei carora nu le-a placut filmul s-ar putea sa nu il fi inteles prea bine. Eu m-am reasit in totalitate in acest film... Nici nu am cuvinte! Extraordinar. Marturisesc ca la inceput si mie mi s-a parut putin ciudat aptul ca actori de mare renume ai scenei romanesti pareau a juca "execrabil", catre final am inteles! Totul era in mintea lui Iordache, fidelul servitor, era si normal ca personajele pe care el le memoreaza sa fie artificiale cumva. Printul Andrei murise cu ceva ani in urma, totul era doar in mintea servitorului care rememora vremurile trecute. O abordare mai greu de "prins", destul de subtila as spune, insa incredibil de impresionanta. Mi-am retrait viata la acest film!!!
Mi-a placut filmul, dar nu in mod extraordinar. Sunt si altele mai bune. ..........No offence.

M-as bucura sa impart aceste pareri cu voi, cei care ati azut filmul si v-a placut.