eu am ras la doua faze , de ziceai ca e film de comedie: cineva ii zice printului (nicolaescu -ha ha ha!): esti inca verde, printze!
a doua a fost faza in care a leshinat fatuca indragostita de el dupa ce el i-a zis ca ea va ramane mereu in inima lui or sth, o miscare brusca , cap dat pe spate ca la teatrul de papushi.
discursurile despre viata care tin minute intregi sunt pilictisitoare si arata un om care vrea sa faca filozofie dar nu stie ce e aia. filmul arata principii de om debusolat si cu o morala si o experienta de viata false. ca toate replicile 'printzului' din film.
materialul e bun, se putea face un film ca lumea daca ar fi existat scenariu ca lumea si un regizor ca lumea.
in rest am profitat de ocazia de a savura decorurile absolut magnifice si jocul curat, natural frumos care incearca sa salveze filmul dar din pacate nu reuseste, al Maiei Morgenstern, si al actorilor tineri din povestea asta. Mai putin Ioana Moldovan care de asemenea nu mi s-a parut actrita. Bitmann e o surpriza placuta, daca poate exista ceva in acest film. Joaca de parca ar fi actor de cand lumea ....
astea au fost niste notite. nu am ce cronica sa fac , cum am zis mai sus, pt ca nu am un film pt asta.
PS: OAMENI BUNI, CE S-A INTAMPLAT CU FORUMUL ASTA, DE CAND NU AM MAI INTRAT? DE CE ATITA AMAREALA, SICTIR SI ATACURI INTRE DIVERSI? PE SCURT CE E TZIGANEALA ASTA PE AICI (e.g. sectiunea CAFENEA, cu vestitele retrageri, sau insultele de pe acest topic la adresa moderatorului) ? SUNTETI INTELECTUALI (MAJORITATEA) SUNTETI OAMENI CARE DISCUTA DESPRE FILME , DECI DE CE ACEASTA INCRANCENARE SI INTOLERANTA?
|