Filme care ar trebui vazute mai des
Topicul e simplu si nu-mi pasa daca va avea succes, intentia conteaza. Titlul spune tot, filme care ar trebui vazute mai des, si ma refer la unele filme mai obscure and so on. Am bagat topicul la iconoclast pt. ca asta e si ideea: sa fie filme mai obscure, care s-ar incadra la iconoclast. Chestia nu e 100% gandita, dar ati prins ideea, sper. Post on!
exemple:
1. "Go". Un film dur. L-am vazut cu cativa ani in urma la TV. Filmul m-a captivat, desi mi s-a parut ca progreseaza cam incet, toata povestea si felul in care se leaga povestile e buna. Un film bun in care oricine poate sa moara fara jena. Not a kid movie, dar merita cele 107 min.
2. "Galaxy Quest". Un film special pentru fani stra trek, dar in mod special pentru cei ca NU sunt fani star trek, iar sunt sigur ca cei care urasc star trek o sa iubeasca filmul acesta. Un scenariu superd, effecte impresionante pentru o comedie si actori grozavi. Parodiaza tot ce inseamna star trek si restul SF-urilor de acest gen. Putine filme se incadreaza asa de bine in mai multe genuri. Actiune, comedie, sf, dar nu drama. Watch this movie!
3 "The Player". Toate cliche-urile hollywood-iene pot fi gasite aici pe bune sau parodiate. Desi filmul e mai mult drama/suspans decat comedie, nu devine un Hitchcock si nici nu e un American Pie. Actori gorzavi (Vincent D'Onofiro e preferatul meu) si multi actori care apar "as himself. Si sa nu vorbim de scena legendara de la inceputul filmul de filmare continua ciraca 10-15 minute. Mai lunga de atata nu vei gasi.