Milionarii de weekend
ma asteptam sa fie prost
dar am ras si am apreciat cateva chestii din film
asta nu inseamna ca ar vreo capodopera, da merita o vizionare platita 3/5
dar se prea poate ca dupa scursura de expres sa fiu eu prea generros
ce`am apreciat
1 ca e o comedie la care pana si eu am ras
2 montajul
3 ca tudor chirila se dovedeste a fi un actor PENIBIL
foarte bine, sa se rezume la muzica lalaita, ca acolo s-a aciuiat
4 prestatiile lu vasluinanu si celalalt protagonist, mihai b....nu mai tin minte
5 imaginea
6 masina albastra dar cel mai mult masina rosu inchis care e vizibila doar cateva secunde intr-un garaj
7 ideea de a-i pune in film pe kitty cepraga, mircea badea ( si oreste, desi nu mi s-a parut vreodata suportabil, da apare putin)
Minusuri
1 maria dinulescu care in anumite momente rateaza total replica
2 scenariul (mai exact ultima parte) care o ia mai rau decat carmazan pe aratura cu sanatorii si chestii de un jeg colosal pentru ca sfarsitul sa ramana tot neclar...jenant
3 faptu ca regizorul e "baiatu lu..." in cazu de fata geo saizescu si din aceasta cauza nu i-a dat nimeni una peste urechi ca sa faca un final decent....mare pacat
4 sauditii (adica moldovenii din basarabia saudita - pt cei care nu citesc frecvent catavencu) care desi sunt ok (oricand e misto sa razi de moldoveni, n`est pas?) sunt "importati" din filantropica
5 muzica si fragmentele de emisiuni tv care plaseaza actiunea in 2001 si fac filmu sa para ...."caduc"? anacronic....
sunt un artificiu ratat pt ca la 3 ani distanta(perioada de post-productie) nu mai dau bine, ai un fel de senzatie ca urmaresti a doua cadere a constantinopolului
6 re3clama la Collins si tuborg ( macar nu sunt prea mascate)
7 vedetele tv (de la care nimeni nu are pretentia ca ar putea juca) ar fi trebuit puse si in alte ipostaze
kitty sa faca topless
mircea badea sa mai pape o mama de bataie
oreste- chiar ar fi putut fi exclus total....
Tell me what to do, tell me what to say
|