@ herbert & KORBEN
bai baieti... nu ma bag in parerile voastre, pentru ca nu o am nici cu politica nici cu ideologisme, si nici cu altceva de genu' asta. eu sunt cu picioarele pe pamantul pe care umblu in fiecare zi.se vede ca nici unu din voi nu a invatat nimic din comunismul prin care s-a trecut: omul are dreptul sa zica ce vrea, cand vrea unde vrea. "human rights, freedom of speech" (sa nu uitam ca si asta este AMERICAN.)
sigur ca este dezgustator sa zici chestii din astea 'anti-umane'. KORBEN are opinia lui, care este un pic cam extremista, dar este dreptul lui, nimeni nu-i poate interzice chestia asta (si argumentul cu sri-ul a fost complet deplasat). herbert este mai pacifist si isi apara si el dreptul lui de-a zice ce vrea. dar hai mai baieti, incercati sa va mai potoliti cu chestia asta, pentru ca strica numai topic-ul. daca vreti sa va certai, atunci mp-urile va stau la dispozitie.
filmul (sau mai bine zis documentarul anti-bush) zice ce zice, si fiecare vede ce vede in el. este un film de propaganda ca pe alte vremuri, dar publicul decide daca a fost bun sau nu. si oricum, treaba in iraq nu se termina asa de curand si 'razboiul cu terroristi' de abea a inceput. bush se confrunta in noaptea asta cu kerry, si tot el va castiga si alegerile... (zic eu asa)... asa ca va rog, sau deschideti un topic in 'cafenea' cu tema 'pro-americani sau anti-americani', sau incercati sa gasiti chestii interesante de zis despre film, despre metodele folosite pentru propaganda anti-bush sau orice altceva despre documentarul asta, dar dar mai incetati cu cerata asta stupida intre doua pareri care nu se vor inpaca nici o data... va rog eu mult.
|