View Single Post
Old 17 Sep 2004, 00:43   #42
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
raspunzand la un alt subiect, mi-a mai venit o idee de motiv pentru care romanii nu se duc la filme...e si din cauza actorilor...
sigur, daca e un film cu Dinica, ma mai duc sa zicem chiar nestiind prea multe despre subiect (desi a avut si el destule rateuri)...dar in afara de el, nu cred ca mai gasesc vreun alt actor...de actrite nici nu mai vorbesc...ma gandeam la o groaza de filme cu Nicole Kidman sau Julia Roberts, de Jeremy Irons si John Malkovich nici nu mai vorbesc, la care pur si simplu m-am dus pentru ca le aparea numele pe generic...nu stiam regizor, nu stiam subiect, nu stiam nimic...m-am dus doar pentru actor...logic, am continuat s ama duc orbeste, la filme in care ei joaca tocmai pentru ca nici nu m-au dezamagit de prea multe ori...
la noi e absolut tragic acest capitol...sunt promovate numai persoane antipatice...nici macar la telenovele nu putem sa alegem niste actori care sa poata fi cat de cat placuti...au pus-o pe Corina Danila in rolul principal!...pai cum arata ea si cum arata Thalia sau Natalia Oreiro sau mai stiu eu ce alta actrita...