O alta kestie spre a da pe fata tot ce a fost acolo:
Festivalul trebuia sa se termine duminca seara cu o petrecere in camping (a 2-a zi dupa festivitatea de premiere) . Nu stiu daca ea s-a mai tinut sau nu pentru ca toti din camping au plecat duminca dimineata. Motivul : singurele posibilitati de plecare erau un vapor duminica dimineata la ora 6 si unul abia marti la aceeasi ora. Asa ca la ora 4. 30 tot campingul ala zbarnia de la soneriile celularelor, au inceput toti sa se skimbe si sa-si stranga corturile si sa o rada spre portuletz . Surpriza a venit in momentul cand dupa ce strabateai juma de ora pe intuneric juma din sat descopereai ca vaporul era FULL (400 de locuri) de la ora 5. Evident, s-a suprapopulat(vreo 600 de oameni, cu mult peste capacitatea lui) multi ramand dupa batalii si strigate in 'portuletz', sortiti unui sejur prelungit pana marti dimineata. Pe vapor sa va spun, o casuta de bilete unde am stat la coada juma din calatorie(adica vreo 2 ore) - deh, corect pana la capat. Cealalata jumate din calatorie mi-a petrecut-o cu picioarele peste o balustrada intr-o aglomeratie infernala.
Ei bine: Abia ajunsi la Tulcea am aflat ca din cauza conditiilor speciale , 1 sau 2 vapoare s-au intors spre a lua si restu' de pasageri disperati ramasi amanet in sf. gheorghe.
Cine si cum a fost de vina pentru situatia aceasta?