cred ca o alta problema pentru care lucrurile nu merg asa cum ar trebui in cinematografia romaneasca, este lipsa de incredere de care da dovada publicul...spectatorii romani sunt foarte putin dispusi sa investeasca in filmele romanesti, mergand la cinematograf sa le vada...si cred ca din acest motiv nici producatorii nu dau suficienti bani pentru filme si iata cum ramanem doar cu cnc-ul...mi se pare ca suntem intr-un cerc vicios...
bine, pe de-o parte lipsa publicului la filmele romanesti, e motivata si de subiectele pe care acestea le au...daca sunt in oras si vreau sa ma simt bine, sa ma relaxez si sa merg la un film, ma indoiesc ca voi opta pentru ceva ce se numeste "Dulcea sauna a mortii" sau "Binecuvantata fii inchisoare" indiferent de cine e facut....stiu ca tot ceea ce a insemnat comunismul si revolutia inca marcheaza societatea noastra, la nivel de mentalitate a oamenilor. dar tocmai pentru ca este o realitatea cu care ma confrunt in fiecare zi, nu cred ca vreau sa o mai vad si in filme...