View Single Post
Old 08 Sep 2004, 20:58   #45
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Anonimul:

Draga Cristi Luca, student din Iasi,

Am citit cu totul intamplator, intr-o revista careia nu-i retin numele, opinia ta privind Festivalul de Film, dupa doua zile petrecute la Sf. Gheorghe.
Am remarcat ca iti plac bautura si mancarea ieftine, ca esti fumator si frustrat (dupa cum marturisesti), dar nu cretin (iti impartasesc opinia privind “Buongiorno, notte”), motiv pentru care consider ca trebuie sa-ti raspund:
1. Regret ca proiectiile in aer liber s-au facut noaptea, intre 23.00 si 05.00. Imi este greu sa-ti explic motivul.
2. “Ocolul Pamantului in 80 de zile” nu este un documentar si nu poate fi comparat cu “Spectacolul lumii” (un documentar bine facut). ANONIMUL

P.S. Incearca sa fii mai relaxat.

Asta a fost semnatura colectiva? Toti oamenii din Anonimul au adunat cite litere stiau si s-au ascuns in dosul unui nume? Se pune de drept la replica? Cu un exordium ex abrupto -chipurile muscator -de genul' Draga Cristi Luca, student din Iasi"? Cu indemnuri la relaxare? "Spectacolul lumii" este un documentar atit de prost facut incit nici Discovery Romania nu v-ar fi dat 3000 de euro pe el. M-a dezamagit sub raport stilistic aceasta autosesizare tardiva. La fel de proasta, totusi, ca panseurile lui Chisu dintr-o revistuta careia nu-i mai retin numele.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif