View Single Post
Old 08 Sep 2004, 11:17   #24
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by Gaandalf:
quick question Nae: tu erai cel care a fost intervievat Martzi Seara la TvR 1 la emisiunea: Festivalul Anonimul ... ?
care-i cu adevarat problema ? - asa se numeshte topicul. Despre ata vorbim. Interventzia "straLUCItoare" a lui marx a fost pe cat se poate de futila shi de aberanta.

hmmm. nu, n-am fost eu la TvR de curand, nu. dar daca tot sunteti pe topiku asta, atunci dece sa nu incercam direct sa gasim acel raspuns. nu stiu daca o sa reusim, dar totusi, putem sa ne gandim daca se“poate face ceva... daca stam si injuram, nu prea ajungem nicaieri... si nu cred ca este cel mai misto hobby pe care poti sa-l ai, sa injuri la marea parte a filmelor romanesti, gen "Azucena"...
si in legatura cu multiplex-urile... nu, dupa cate stiu eu, numai in europa de west (adica ger, fr, si g.b.) lumea nu se mai duce la ele, pentru ca biletul costa in jur de 6-9 euro, si atunci sigur ca se prefera un dvd... dar in rest, cehia, polonia, italia, slovacia si ungaria, inca mai merg bine...
si oricum, nici un dvd nu se poate compara cu calitatea unui film in multiplex... but this is not the topic!
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif