Originally Posted by MinRep:
mda... Hollywood sucks... asa mi-e frica de "War Of The Worlds"-ul lui Spielberg. Ma tem sa nu-l transforme intr-o prostie monumentala din dorinta de a impresiona... Dar am totusi incredere in tipu' asta! Sper sa nu ma dezamageasca (ar fi cam prima oara...)
|
Ma crezi k prima data knd am auzit k se va ecraniza The War Of The Worlds m-am gandit : "Don't fuck this one up!" shi apoi mi-am adus aminte k era Spielberg. Lui nu-i prea sta in fire sa-shi bata joc asha de filme. Am vazut Realizarea la Indiana Jones: The Temple Of Doom (poate k nu este un ex. tocmai potrivit) dar am vazut k nu ishi bate joc de munca pe care o are ... asha cum fac majoritatea boilor la Hollywood (vezi Pau Anderson & his AvP).
Originally Posted by MinRep:
Dar am incercat sa nu judec filmul prea mult punandu-l in legatura cu cartea...
|
Sincer sa fiu acum ... nici macar nu m-am gandit la aceasta varianta. De cum am auzit de film imediat l-am raportat la Asimov. M-a mai deranjat cat de cat teaser-ul kre aparuse la un moment dat shi avea pe fundal melodia NAVRAS de pe soundtrack-ul de la Revolutions - parca ne spunea pe fatza: Uitatzi-va la Animatrix: The 2nd Renaissance Part I & II

. Poate k il citisem pe Isaac shi aveam ashteptari prea mari. Dar asha potzi sa zici : "Uite bah frate, blockbuster bun de vara!" N-a fost sa fie ...