View Single Post
Old 06 Sep 2004, 09:34   #995
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by iepurilah:
Mdea...slab tare jocul nationalei. Am ajuns sa strangem din buci si sa ne rugam de arbitru sa fluiere mai repede la un meci cu descultii aia de macedoneni! Ce kkt!
Dar pe mine m-a enervat rau de tot ca astia prin ziare, s-au apucat sa faca ditamai scandalu' ca au fost Mutu, Lobont si cu Neaga la striptease. Da ce draq ma intereseaza pe mine ce fac astia in timpul liber?...Din partea mea poa' sa faca ce-or vreaMi se pare aiurea rau, sa te bagi chiara asa in viata lor!
vorba ta iepurilah ... dk am ajuns sa strangem din buci la un meci cu Macedonia... shi chiar asta am facut ... atuncea putem sa ne luam la revedere de la CM 2006. De vina este o singura persoana ... boul ala de Iordanescu care de 30 de ani aceeashi strategie: dupa ce dam gol ne-a ajuns ... trecem in aparare. Macar dk aveam aparare buna dar la noi e varza (vezi golul macedonenilor in kre ai noshtrii se uitau la stele shi careul era gol). Shi cum ziceam cu Iordanescu asta sa se duc dracului in POLITICA k ne omoara cu zile.
Noroc cu MUTU kre a dat golul ala superb k altfel deschideam macelarioe cu Iordanescu in prim plan....

Cat de rau mi-a parut ca foarfeca aia a lu' Mutu nu a intrat in poarta - merita 100 la mie.

2nd: scandalul cu stiptease mi se pare iar o tentativa a presei de a copia OCCIDENTUl ... especially US - cum aia barfesc despre absolut orice. Lasa-i in boala lor sunt barbazi pana la urma. Shi iar ajung la vb ta iepurilah ... ce imi pasa mie sa citesc ca aia 3 s-au dus la striptease ? Am fot shi io' luna trecuta. SO ? Este deja patetic.
La fel shi faza cu carnetu' lu Mutu - il doare pe ala in pix k i-au ridicat ashtia carnetul de conducere. Oricum ptr el 3 luni la Londra trec cat ai zice: MUTU. Ce a declarat: "Am crezut k imi face cu mana!" :lol: :lol: :lol: