View Single Post
Old 01 Sep 2004, 12:23   #7
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt herbert
la venezia vor fi kirilov & dana enulescu (scrie la obs. cult.), probabil si obisnuitele adina darian & 'genua' voda; eu am zis pas - venezia e mult prea obositoare pt mine (un fel de sf. ghe. cu gondole ) &, mai ales, nu pot sa-l sufar pe noul director, marco muller, marele jmeker de la locarno etc., care a produs nshpe filme iraniene, le-a lobbyzat nerushinat & le-a premiat pe la toate festivalurile slabe de i(nge)ran :sick:

pt mala
nu stiu de ce (vorba vine...), nu prea am incredere in 'joint-venture'-ul michelangelo/steven/wong... (remember 'al di la delle nuvole'?) dar - in caz k nu stiati - va pot spune k dragutzul de wkw s-a apucat sa... refilmeze '2046'!!! in noul 'cut' era asteptat la edinburgh (evident, n-a ajuns ), apoi a sarit & peste venezia, iar acum toata lumea spera sa-l vada la... berlin! (dar ce sa vada!?) culmea fiind, of course, sa-l retrimita la cannes 2005 - & sa ia palma din partea unui juriu condus de michael moore!!! :shock: :? :lol:

in lumea minunata a lui wkw, anything is possible... inclusiv sa-l termine in... 2046 :w00t
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif