View Single Post
Old 31 Aug 2004, 18:16   #89
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by Frank:
In primul rând, nu toate filmele au iesit pe marele ecrane ca sa ne putem pronunta. De exemplu, nu sunt deloc sigur ca filmul lui Preda ar fi ”de o calitate indoilenica”. Dupa criteriile cui? Ale aceluiasi Cristi Puiu?

O luam scolareste.
-calitate comerciala-nu cred ca se asteapta nimeni ca filmele astea sa-si scoata banii.Oricum mi se pare in plus criteriul "Perpectiva economica" introdus anul asta,mai ales la un concurs finantat de Miniterul Culturii si Cultelor!
-calitatea artistica ar insemna prezenta la un festival mare european.

Din cele 12 filme 4 sunt debuturi,deci mare lucru nu poti cere(cu toate ca..)-printre ele si proiectul domnului Preda.
Din cele 8 filme ramase unul(Damen Tango)a avut premiera,unul(Italiencele) are premiera la mijlocul lui octombrie iar retul astepta linistite pe rafturile CNC-ului distribuitor.
Cobai,Italiencele,Lotus,Fotografii de familie si Orient Express au fost la Gala Filmului romanesc(24-28august).Cum nimeni din presa nu a avut orgasm dupa Gala asta presupun ca nu a dat pe spate pe nimeni.

Sa dea Domnu ca astea care au mai ramas sa sparga gura targului.
Am vazut ca Pacala se intoarce are deja 4 stele si 17 voturi pe cinemagia,semn ca domnul Saizescu si papagalii lui au invatat sa foloseasca netul.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif