sarumana' nea bufnila, pupati-as chelia matale... ce se intampla cu sf-ul nostru maestre? au cam trecut vremurile jurnalului s.f., s-a ales praful si de nautilus-ul din muntii nemira, de amarata aia de clepsidra bacauana ce sa mai zic... intre timp, eu am crescut si mi-am pierdut interesul pt fenomenul asta (la fel ca si 75% din fandomul autohton, retrasi prin politica, camere de comert, marius tuca show si presa de mana a saptea).
dar ce vad? pe toate forumurile pe care le frecventez, nea bufnila incearca sa o dreaga cu sf-ul - ba arhitectura si sf, ba politica si sf, ba film si sf... oare gasesc si niste motocentauri daca intru pe sex69.ro? :w00t:
let's get real, povestea lui sandu ungureanu s-a prafuit odata cu aparitia primului joc pe computer (pun pariu ca dealtfel era inspirata de sai combat-ul pe hc85), iar sf-ul bastinas nu mai intereseaza pe nimeni (by the way, nea mironov ce mai face?)
so... hai sa lasam vrajeala pe cinemagia si e-arhitectura!
de ce nu va faceti un forum propriu pe go.ro? 'sci-fi pt nostalgici'

...sau, o idee chiar mai buna: nu ar fi frumos sa ne dovedim valoarea cu o surioara a 'mortii purpurii'? ca saraca imbatraneste singura prin librariile de cartier, jenata probabil de pretul de 2000 de lei...