View Single Post
Old 30 Aug 2004, 15:35   #299
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Ce se intampla? A murit formula la cinemagia? Chiar acuma cand la Spa a dat primele semne ale renasterii? Unde sunteti voi, detractorii sa faceti tam-tam ca Schumi a castigat intr-un mod mai putin placut al saptelea titlu mondial? Sa insistati asupra faptului ca doar norocul l-a adus intr-o pozitie cat de cat decenta? Ce rost are tot, daca n-ai cui sa-i dai in cap?
Am avut bucuria de a ma deplasa pana-n Belgia si sa-l vad pe Alonso "parcand" masina in fata mea. Si chiar daca am facut 40 km pe jos in doua zile (o data m-am ratacit, a doua oara era masina parcata nitel prea departe - scopul, evident, evitarea "aglomeratiei") si acuma ma doare fiecare fibra din picioare, s-a meritat cu varf si indesat. In primul rand pentru cursa spectaculoasa. In al doilea rand pentru gouffre (sau cum o fi scriind-o un personaj cu ambitii francofile).