Da, eu unul cer ca tu sa fi banat, deoarce postezi mesaje obscene pe acest forum, daca vroia putea sa il posteze chiar retardatul de ogto, cel cu urechi de elefant, dar cred ca il stii :lol:
Quote:
|
Am ajuns la concluzia ca forumul asta s-a dus naibi si n-am ce sa mai fac aici. M-am plictisit de toti handicapatii astia (Anume: iepurila, Gandalf, Ionutz si altii...) si de administratia asta haotica. Deci, bottom line, plec de pe forum. Pa.
'Acest post a fost scris in trecut si il modific in prezent. Vreau sa spun niste lucruri inainte sa plec DE TOT. Anume: Pt. Nightwane: Imi bag p***-n tine de muist, jegos, imputit. Pt. iepurila: Esti un c**** imputit distrus fara viata. Pt. Gandalf: Esti un retardat idiot. Pt: Ionutza: Esti un adolescent handicapat las, si o sugi. In rest, ceilalti merita o m*** mica (ma refer la muisti cu care m-am certat). Adminisratia asta haotica (da emi, tu) o sa bage forumul asta im pamant, IT'S BULLSHIT!! In rest: LA REVEDERE!
P.S. POWER TO AMBRA BLU, HAIL HIM.'
P.S. Pentru taranii care o sa spuna ca l-am copiat pe Ambra Blu, sunteti idioti, topicul acesta e un omagiu.
P.P.S. Orice votati, eu tot plec.
|
ASta ca sa vada si emanuel in caz ca vei sterge mesajul