View Single Post
Old 15 Aug 2004, 17:22   #169
TLD
Spirit of the System

TLD

Actul 1, Scena 3 – EDENUL ROSU�*!

Ajunsi in fatza cinemaului cei patru il lasara pe Seraph sa vb cu pilele lui…

Seraph�* a.k.a za devil�*: Baietii ma lasati sa trec�*? Ma stiti eu sunt ala mic si mai galbejit care va traducea filmele in trecut…
Paznicii�*: Am primit ordin de la ghitza sa nu mai lasam pe nimeni sa treaca�*!
Atunci ceilalti 3 se bagara in seama si scoasera armele�*: Ori noi acolo, ori voi morit�*! Ce alegeti�*?!
Paznici se urcara pe tavanul de la intrarea in cinema si scoasere tacticos armele�*: Noi ne gandiram la altceva�*: Voi morti, voi afara�*! Si incepura sa ranjeasca si sa traga in toate directiile�*!
Seraph a.k.a za devil�*: Bravo prostilor, mai aveam ptuin si ii faceam… si incepu sa traga si el…

In acest timp Leo-Neo era in cinematograf unde se arata un trailer. Leo-Neo parca fu trezit din somn si se uita in jur, in dreapta, in stanga, in spate, in fatza… Si fu mirat pt ca se vedea pe ecran.

Leo-Neo�*: Whoa�*! Mama ce le-o trag alora�*!

Si in acel moment cele doua tinere de langa el incepura sa geama si sa se ciupeasca de sfarcuri parca invitandu-l pe leo la o profetie mica�*! Insa Leo-Neo nu avea ochi decat pt trailer unde vazu un mare boss care incepu sa vb spre Leo-Neo�*: Poti sa o faci�*?! Poti sa NU gresesti�*?

Leo-Neo se uita in dreapta, se uita in stanga la cele doua tinere care il trageau cat mai inssitent de camasa, se uita in spate si il observa pe Ghitza si exclama�*: NU SE POATE�*!

Atunci Boss-ul continua cu�*: Atunci ne bazam pe tine�*! si brusc pe ecranul cinemaului aparu coming soon, too soon�*!

Leo-Neo se criza si incerca sa iasa din cinema, dar in acel moment fu observat si de catre ghtiza merovingianul care isi trimise oamenii dupa el…

Inapoi afara eroii nostri ii casapira pe pasnici si intrara in cinema unde vazura o imagine de cosmar�*! Batalia de la Helm’s Deep�*!

Paminity�*: La draq�*! Uite-l pe Leo�*! Si nu e singur…
Morpheu�*: Dap sa urcam cu grija, oricne poate fi omul lui ghitza�*!
Ghitza�*: A… Prieteni�*! Urcati fara grija�*! Credeti ca o sa va fac ceva dupa ce ati intrat in casa mea si ati distrus-o in totalitate�*?1 Nu as avea de ce�*! Acum lasa-ti armele jos si hai sa privim la film…
Paminity�*: Nu am timp de tampeniile astea si ajunsa in fata merovingianului ii proiecta arma direct in tampla.

In acel moment toti cei din sala scoasera cate o arma si o indreptara spre eroii nostri, pana si cele doua tinere isi proiectara sfarcurile in directia lui Leo care le facea cu ochiul�*!
Paminity�*: Acum totul se rezuma la cum vom scoate incasarile�*! Peste rotk sau sub rotk�*!
Ghitza�*: Nu veti reusi niciodata�*! Sunteti sortiti pieirii�*! Si scoase pistolu si trase in Leo-Neo�*!

Paminity reactiona si ii trase un foc lui Ghitza in tampla – o miscare nu prea buna dupa privirile celorlalti 3…
Toata sala amuti, iar pepsi fone spune singura replica din film�*: E mort�*!
In acel moment toti incepura sa traga in eroii nostri care au fost nevoiti sa se indrepte spre cea mai apropiata iesire adik spre oracolitza�*!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif