View Single Post
Old 14 Aug 2004, 00:32   #40
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by EgoN:
Originally Posted by herbert:
vai, se va finanta un nou "sfaraiac" marcat Puiu!
cam labil personaju' si plat-mediocru - cu ifose de tip arogant, care simte mai mult decat poate formula - in interviurile pe care le-a dat in ultimile luni. nu se merita... eu mai astept o promisiune de regizor in Romania asta deloc cinematografica.

Draga herbert, cred ca esti nitel cam exigent cand e vorba de cinematografia romaneasca (am impresia ca te astepti mereu sa apara vreun Tarkovski sau Bergman autohton) - sau cum ar spune un coleg de breasla al tau, "exigente prost plasate". Puiu, desi e un personaj de o moralitate dubioasa(a se vedea incidentul Pintilie sau acuma, cu ministrul culturii (aici kiar is curios daca isi va mai permite glumite de genu "multumiri dl. Nastase")), e un regizor BUN , care a facut deja un film cult ,din punctul meu de vedere, pentru cinematografia romaneasca: "Marfa si banii".
Mai gandeste-te ca-s o groaza de nume ce abia is la inceput : Muntean, Porumboiu, Nemescu, Mitulescu, Giurgiu, Popescu carora daca nu le acorzi putin credit zic ca e pacat, zau asa

nu cred ca poti fi excesiv in exigenta... cand si "valurile" tinere, mai scolite, eliberate de restrictii ideologice s. cl. aduc mediocritate. inca nu cred ca Puiu este BUN, iar ca sa conteze pentru mine trebuie sa fie FOARTE BUN...
tot nu inteleg refrenul cu criticu' literar. care e ma critic literar aici? deconspira-te, ca devin curios. mai am putin si ma enervez.