View Single Post
Old 13 Aug 2004, 18:46   #37
EgoN
Guru

EgoN

Originally Posted by herbert:
vai, se va finanta un nou "sfaraiac" marcat Puiu!
cam labil personaju' si plat-mediocru - cu ifose de tip arogant, care simte mai mult decat poate formula - in interviurile pe care le-a dat in ultimile luni. nu se merita... eu mai astept o promisiune de regizor in Romania asta deloc cinematografica.

Draga herbert, cred ca esti nitel cam exigent cand e vorba de cinematografia romaneasca (am impresia ca te astepti mereu sa apara vreun Tarkovski sau Bergman autohton) - sau cum ar spune un coleg de breasla al tau, "exigente prost plasate". Puiu, desi e un personaj de o moralitate dubioasa(a se vedea incidentul Pintilie sau acuma, cu ministrul culturii (aici kiar is curios daca isi va mai permite glumite de genu "multumiri dl. Nastase")), e un regizor BUN , care a facut deja un film cult ,din punctul meu de vedere, pentru cinematografia romaneasca: "Marfa si banii".
Mai gandeste-te ca-s o groaza de nume ce abia is la inceput : Muntean, Porumboiu, Nemescu, Mitulescu, Giurgiu, Popescu carora daca nu le acorzi putin credit zic ca e pacat, zau asa