AM scris si eu un mesaj mult mai lung, ieri dar exact cand am vrut sa-l trimit, a picat netul... nu conteaza...
Dar intr-un fel e bine ca nu l-am trimis pentru ca ceea ce am spus poate sa va "doara". AM ascultat destul rappareala la viata mea, dar ceea ce se intampla acum ... e outregeous...
SNoop Dogg... CAnd era Doggy Dogg si canta G funl cu Dre prin 1990 era anuntat cel mai tare rapper din lume.. Unde sunt vremurile alea? Multi zic ca se datoreaza faptului ca s-a anturat cu nulitati .. cum ar fi de exemplu 50 Cent.. si in plus ca s-a casatorit si s-a cam lasat de fumat....
DMX .. e cam zero pentru mine... Nu are muzicalitate in versuri.. ca doar si aia iti trebuie... u numai flow
Eminem... o pata alba intr-o industrie supercomercializata. Daca veti observa... Eminem suna la fel in tot ceea ce face... Over and over and over again....
Dr Dre... ce se poate spune despre rapperul Dr Dre.. primele 2 albume dementiale.... dar producatorul Dr Dre poate fi simplu comparat cu producatorul Ice Cube... amandoi... piese de rezistenta a old school-ului...Apropo Dre e cu Eminem pentru bani... asta o stiu toti(adica scoate o gramada de bani de pe funduletul ala stors)
Underground Rapp... sau Hip Hop... cum i se mai spune... Ei bine... aici e mult de spus... sunt o gramda de artisti care i-ar da clasaaaaa lui Ja Rule, Eminem, DMX, P Diddy sau 2 pac(care in nici un caz nu este cel mai bun rapper al timpului, ci doar un rapper mort cu o poveste frumoasa)...
Rapp romanesc: Vexxatu Vexx, CTC, Methadon 3000, Parazitii, Deceneu....
P.S. am sa revin cu informatii despre hip hop-ul underground