View Single Post
Old 13 Aug 2004, 00:10   #3
iepurilah
Guru

iepurilah

Send a message via Yahoo to iepurilah
adevaru' e ca in ceea ce ma priveste, nu prea pot sa spun ca sunt fan old-school sau ca imi place mai mult noul val de hip-hop! adevaru e ca imi place mult genul asta comercial, mai ales in club, doamneee!!(si aici intra 50cent si G-Unitu',Nelly :love:
Si nu am vazut in ce ati scris voi mai devreme un nume...DMX! c'mon people...forget 'bout DMX? La mine e no.1
Eminem imi place si el, si din ce-a scos pana acum albumul "Marshall Mathers LP" mi se pare super-tare, iar "The Way I Am" una din cele mai bune piese all-time
Ja Rule nu prea imi e nici mie simpatic, in afara de cateva piese(Race against time e super-misto), Outkast...hmmm...datorita scumpilor si iubitilor mei colegi de camera, am alergie la hey ya, nu de alta, dar incercati sa o ascultati de cel putin 100 de ori pe zi, si dupa o saptamana sigur cedati nervos, noroc ca s-au plictisit de ea!
Iar old-school...hmm...how can u not like old-school? 2pac, WARREN G, Snoop, Dre
In ceea ce priveste moartea lu biggie si a lui 2pac...s-a vorbit, se vorbeste, si se va vorbi mult...we'll never know the truth! Dar ma gandesc si la alta treaba, Gaandalf...daca eu sau tovarasii mei te killerim pe tine(just an example ), si apoi tovarasii tai ma "aranjeaza" pe mine...mamele noastre s-ar putea impaca vreodata, cum au facut Afeni Shakur si Voletta Wallace?