View Single Post
Old 12 Aug 2004, 16:49   #2
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Re: Old School VS Bling-Bling Era

Pai sa itzi raspund...
Nelly nu mi se pare mare rapper si el se bazeaza pe masini, fete si "Mo Money", dar de fapt nu este numai el ci majoritatea rapperilor din ziua de azi, mai putzin eminem care nu se baga la asemenea clipuri

Gandalf a scris
Quote:
Cine a fost 2Pac ? Va mai fi un 2Pac?

Tupac Shakur, parerea mea este ca a fost cel mai tare rapper, dar la intrebarea "va mai fi un 2pac" nu cred ca pot sa raspund, tupac este unic si nici odata nu va putea fi ajuns de alt rapper

Ja-rule este un rapper de duzina, la fel ca 50Cent, Nelly...

Dr Dre in afara ca ia descoperit pe Doggy Dog si Eminem nu se poate spune ca a avut mari performantze singur, dar este cunoscut drept cel care impreuna cu Easy E si Ice Cube au pus fundatzile Gansta-Rapp-ului

Rapperi pe care eu ii ascult cel mai mult sunt 2pac, snoop dogg, coolio, dr dre, run DMC, BIG, ice t, Cypress Hill, iar din cei noi imi place Eminem
Bine acestia ii ascult in disperare, dar mai ascult la YO si cei mai putzin cunoscutzi

In schimb nu ii suport pe P. Dyddy, Jay-Z, Nelly, 50Cent, Ja-Rule, iar ceilaltzi nu imi vin in minte

Thug Life for EveR