Originally Posted by BeNnY:
Incredibil ce prost poate sa fie domnul Cornel Dinu. Pe durata meciului ne-a incantat folosind cuvinte de genul "engleji" si "mushchiulosi" si cu expresii de genul "actiunile ulterioare succesive". M-a enervat teribil pentru ca nu are ce cauta in postura de comentator idiotul asta, care NU se pricepe de nici un fel, plus ca vorbea si foarte repede si foarte prost.
|
Eu nu am cine stie ce simpatii pentru tot ce tine de dinamo, dar pe dinu chiar il simpatizez cat de cat. Chiar daca vorbeste el cam imbarligat, adevarul e ca SE pricepe la fotbal. Dar eu nu am fost mare antrenor ca benny, asa ca nu va luati dupa ce va spun eu.
in alta ordine de idei...am vazut numai repriza a 2-a. Si pana la golul de 2-1, chiar incepusem sa-mi fac iluzii...mai ales sutul lu' Goian sau Boian sau cum il cheama. Ma rog, ca suturile lui Scholes si Giggs parca erau altfel

Pacat de ei!
PS: Scholes mi se pare cel mai bun jucator englez din ultimii 3-4 ani. Tehnica impecabila, sut precis!
PS2: cand e returul in uefa? sapt viit sau peste 2 sapt? ca sper sa ajung in Ghencea! forza steaua, ole, ole, ole!!