Originally Posted by Blanche:
Originally Posted by PoliFanAthic:
Si la ce concluzii revigorante ai ajuns?
|
In afara de concluziile mai putin revigorante ca am imbatranit si m-am ramolit ?
Ca nu e cel mai bun film al lui De Niro
Ca e un film foarte bun, dar nu o capodopera
|
Da, dar pe acele vremuri spuneai chiar ca era cel mai bun actor al tuturor timpurilor. Nu-ti pot cere sa-mi spui cine ti se pare acuma ca ar fi acest personaj, din ratiuni personale, anume ca nu cred in cel mai bun cand vine vorba de o arta, care este intotdeuna supusa unui anume grad de subiectivitate. Parerea mea este ca, desi nu am vazut decat putine din filmele lui De Niro (dar fiind faptul ca a fost foarte, foarte productiv), isi are un loc printre The Best.
Senzatia cu care am ramas dupa acest film era ca Sergio Leone este un Dumnezeu. Cum altfel ar fi putut face filmul fara sa vorbeasca limba intru toate profunzimile ei limba bastinasilor, adica engleza...? S-ar putea sa ma insel, dar nu stiu daca a vorbit vre-un strop de engleza "on the set". Pe deasupra m-a impresionat o alta chestie: cand trebuia sa filmeze o anume scena, atunci cand De Niro iesea de la puscarie, a asteptat intr-atat incat ploaia (o ploaie pe care el o astepta) a inceput exact in clipa oportuna. Ca si cum ar avea puteri neomenesti, acest om.