Zilele astea a trebuit sa merg la dentist pentru ca mi se umflase o masea si azi a venit ziua mareata sa mi-o scoata. O joy.
A fost o vizita foarte ciudata. In primul rand pentru ca s-a lucrat la mine 30 de minute... dar nu plangeti pentru mine pentru ca nu a durut asa de rau. Dumnezeu sa binecuvanteze anestezia pe care o propun ca cea mai folositoare inventie a omenirii!
Dentistul meu (sau dentista) era o fata foarte de treaba care semana pentru mine cu Buffy! Ii spuneam Dr Buffy in mintea mea, exceptie facand cazurile cand lucra la o masea, momente in care ii spuneam "Bitch". Cu afectiune bineinteles.
Chiar inainte sa inceapa operatia, Dr Buffy a spus "*yawn* Sunt
asa de obosita." Not the best thing to say to a patient, dupa parerea mea... dar ma rog.
Dupa mi-a scos maseaua a venit s-o ajute un coleg sa inchida care treaba mai buna nu avea decat sa inceapa sa flirteze cu ea! La un moment dat Dr Buffy pomeneste ceva de terminat la care el raspunde cu un ranjet: "Eu nu sunt genul are termina repede".
In momentul acela eu gandeam : "Dude, dupa ce termina, aveti binecuvantarea mea sa mergeti undeva and SHAG like bunnies. Dar acum cand lucreaza, te rog... keep it in your pants.

"
So, cum e cand mergeti
voi la dentist, daca mergeti vreodata.