Here I go...
Some spoilers
Mi-a placut. Si recunosc ca filmul abunda de Will Smith-isme care nu prea isi au locul in aceasta lume a viitorului care chiar daca este doar inspirata de Asimov ar trebui sa-i respecte seriozitatea cat de cat. He did look good naked, however.

Cel mai mult ma enerveaza motivul pentru care el era suparat pe roboti. Acela este, without a doubt, the dumbest possible reason to hate a robot.
Mi-a placut de Sonny. Povestea lui mi s-a parut cea mai interesanta din tot filmul si as vrea sa se fi pus mai mult accent pe el si nu pe instrumentul box office numit Will Smith. Sonny had a lot of potential. Adevarul este ca nu mi-am dat seama chiar de la inceput cum avea sa evolueze plot-ul asa cum a facut-o Gaandalf. Pe la jumatatea filmului mi-am dat seama ca daca era vorba de oameni ei nu ar fi folosit asa "in vazul lumii" robotii pentru a-l elimina pe Spooner. De aceea trebuia sa fie altceva, si anume Viki care numai prin roboti putea sa ajunga la el. Anyway, pana la urma toate s-au legat binishor: moartea doctorului, Sonny si paranoia lui Viki.
De ce robotii rai aveau luminita aia rosie... as fi preferat sa nu o aiba. Asa s-a dus tot suspansul.
Efectele speciale, bataile, exploziile all that stuff au fost chiar superbe si motivul principal pentru care vreau sa vad din nou filmul la CINEMA de data asta.
Ii dau... cam 8, 5 din 10. 50 sutimi pentru that darn cat.