Thread: I, Robot
View Single Post
Old 09 Aug 2004, 10:52   #2
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

SPOILERS

Eu inca sunt fan Fresh Prince. Deshi finalul spre deosebire de ce ai spus tu mi s-a parut atat de clisheu shi de previzibil incat ma lua durerea de cap knd vedeam ca tot amana marea elucidare a cazului. Finalul a fost demascat inca de la inceput knd "VIKI" a avut o mica dereglarea la rularea camerei video care filmase asasinarea profesorului.
2 faze de scandal cu Sonny(cea de pe coridor a fost SpiderMan2 - on the train reloaded), 2 faze de descindere in masa a robotzilor shi GATA filmul.
I mean ... i-au facut 1000 de ani promovare shi m-am trezit plictisit la finalul filmului.

Lumea lui Asimov a fost oarecat bine interpretata shi bine realizata. Totushi din cauza acestui "oarecat" Asimov se rasuceshte in mormant akum dupa ce au scos ashtia filmul I,Robot shi clar nici macar 1/2 din maiestria lui nu a putut fi superficial reprodusa in acest film. Fragmente scurte pe alocuri dar nu de ajuns.

EFX: In ziua de azi shtiu sa ma ashtept la cate ceva nou de mai peste tot. Efecte bune shi incredibil realizate mai ales dupa ce am vazut cum l-au realizat pe Sonny aici va putetzi forma o parere. Aici includ 2 scene care au atins apoegeul efectelor minutzios realizate: Will knd coboara pe lanterna aia uriasha shi bataia dintre Sonny shi alt robot pe coridorul acela.

La majoritatea filmelor in care Will s-a prezentata am avut parte de multe fze comice dar aici mai putzin, intr-adevar faza cu alergic 2 bullshit a fost buna dar in rest n-am prea avut la ce rade... shi sa fim serioshi: "Ah! Hell No!" shi "Somehow i told you so doesn't quite say it!" - are sooo not meant to be funny!

Cel mai tampit lucru pe care l-am auzit in tot filmul a fost planul profesorului de a o omori pe VIKI: l-a pus pe Sonny sa il "sinucida" ca Spooner sa investigeze cazul shi sa ajunga la concluzia ca robotzii o vor lua razna din cauza lui VIKI... wh00t a load of Sci-Fi crap!

Nota 5,50 din 10! 50 de sutimi mai dau la car chase: "You are experiencing a car accident."