Thread: Super Friends
View Single Post
Old 09 Aug 2004, 09:15   #57
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Ce cred eu despre cei care l-au jucat pe Batman/Bruce Wayne pana acum:

Micheal KEaton: Great Batman, ok Bruce Wayne.Keaton avea o anumita prezenta de spirit dark, dar pur si simplu nu m-a convins cu personajul lui Wayne.
Val Kilmer: ok Batman dar GREAT Bruce Wayne. Kilmer pare cel mai bun pentru ca era cel mai troubled, in schimb nu prea m-a convins ca Batman. "It's the car right? Chicks love the car." WTF!? Batman nu ar spune NICIODATA asa ceva, decat poate daca a suferit traume majore la cap. And I do mean major. Dar ma rog... asta e vina scenaristilor nu a lui.
George Clooney: PUTEA sa fie cel mai tare Batman. Avea prezenta de spirit, putea fi foarte flirty si foarte dark in acelasi timp. INSA, toate celalalte componente ale filmului, dialog, personaje, conflicte, MAKE-UP, sucked ass! Si un singur personaj nu poate sa poarte tot filmul.

Bale - Ca actor tipul are o raza de actiune impresionanta. Priviti ce roluri a facut in American Psycho, Equilibrium si ceea ce va fi in The Machinist. Este exact genul de actor de care avem nevoie.
Dupa ce am citit benzile desenate si am vazut desenele animate, m-am convins de un lucru. Batman nu este un alter-ego, Bruce Wayne este. Bruce Wayne este masca pe care o poarta Batman. Si avem nevoie de un actor care sa ilustreze asta.
Chiar Wayne a spus in trailer. "Am cautat mult si bine pana m-am gasit pe mine" UUUUH! Rimeaza.