View Single Post
Old 04 Aug 2004, 06:47   #14
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Ambra Blu:
Atita vreme cit un nickname ca Gandalf ii jigneste pe K's si toni (desi vroia sa ma jigneasca) apelind la modalitati triste gen comentariu de poze, masura 'corectionala' este ceruta by default.
I-am zis shi lui DANIEL. In poza aceea erai tu shi Toni era in prim plan.
Pe Toni l-am cunoscut shi nu aveam nici un motiv sa ma iau de el. O dai de garda Ambra, serios o dai.
Cu K'S n-am schimbat 2 vorbe in viatza mea. Nu mai implica shi alte persoane. Asta trebuie rezolvata intre persoanele care au luat parte la acel scandal.
Vad ca esti convins ca masura corectzionala trebuie aplicata by default dar ai uitat ca a vazut 1/2 din forum ce ai scris la Happy Tree Friends?

Originally Posted by K's:
Oricum, este o diferenta enorma intre a arunca cate o injuratura si a te extazia ca un copil de 5 ani la o poza asa-zis denigratoare, plus a aduce injurii unor useri care nu te-au atacat in nici un mod- in speta eu si toni.
Voi insistatzi sa postez poza din nou dar degeaba incercatzi... Toni este un om de nota 10. Nu am nimic cu el. Poza aceea il avea in coltz avizat shi denigrat pe Ambra. Ce tot nu intzelegetzi ? Injectatzi venin cu super liquidator dar degeaba.
Cu tine K's nu-mi aduc aminte sa ma fi disputat. Unless i'm sleepnetsurfing.