Actul 1, Scena 2 – Profetii despre nea GHITA !
Presat de cei doi Seraph se hotari sa ii duca in fata oracolitzei…
Oracolitza : Vad ca ati trecut de Seraph. I-am spus sa va zguduie pt ca nu ati adus semintele…
Link coada de maimuta : Auzi femeie nu ne pasa de semintele tale ! Acum tot ceea ce ma intereseaza este cum sa scap de moarte in 24 de ore ?
Morpheu : Sa ne gandim totusi si la Leo-Neo ! Cum il putem recupera ?!
Oracolitza : Dupa cum probabil si seraph v-a zis mintea lui a fost transportata intr-un cinema in care este proiectata intoarcerea regelui.
Morpheu : Unde este acest cinematograf ?
Oracolitza : Este patronat de catre Ghitza Merovingianul ! Si dupa ultimele verificari a marit pretzul biletelor si deci numarul pazinicilor. Insa nu va faceti griji ! Vi-l dau pe Seraph ! Are cunostinte sus puse prin cinematografe !
Link coada de maimuta : Dar totusi viatza mea este mai importanta ! Cum scapam ?
Oracolitza : Va trebuii sa infruntati moartea ! … lasandu-i pe cei doi sa cugete…
……………..(PAUZA DE CUGETARE)……………………
Oracolitza : Morpheu stiu ca nu esti sigur de ceea ce trebuie sa faci. Stiu ce ai vazut in camera de alturi. Stiu ca nu mai poti avea incredere in propriile forte, dar sa sti ca sunt inca disponibila !
Morpheu cu un usor sentiment de greatza ii arunca babei o punga de seminte pe care o ascunsese in buzunarul haine si iesi din camera impreuna cu cei doi.
[b]Morpheu [b]: Trebuie sa ne grabim deja mai sunt mai putin de 20 de ore si noi nu am facut nimik… oprindu-se pt ca in fata televizorului o vazura pe paminity…
Paminity : Ce ati facut mai ?! Ati plecat fara sa ma anuntati pe mine ?! Doar nu credeati ca eu chiar sufar pentru Leo-neo… Apropo ati vazut ce bine seamana tipul ala din caseta cu el…
Link coada de maimuta : Ala chiar este el proasto ! De unde credeai ca are statuetele alea din vitrina ? De la olimpiada prostilor ?!
Morpheu : Lasati cearta acuam trebuie sa mergem la cinemaul lui Gihtza, cum ziceai ca-i zice Seraphe ?
Seraph a.k.a za devil : EDENUL ROSU ! Si plecara toti patru !
|