View Single Post
Old 22 Jul 2004, 21:16   #46
calinul
Junior

calinul

Send a message via MSN to calinul Send a message via Yahoo to calinul
Kill Bill vol.2 (2004)

Kill Bill vol. 2

In 2004, pe "marele ecran" apare Kill Bill vol.2, continuare primei parti de succes. Asa de fericit eram cand "am pus mana"
pe Vol.2. Insa, fericirea mea "s-a stins" odata cu inceputul filmului. In ciuda calitatilor primei parti, Vol.2 se caracterizeaza prin:
-dialoguri stupide
-scene non-sens
-plictis
-regia, care sincer m-a dezamagit total!
Tarantino uita tot ce a facut bun in primul film si in loc de actiunea la care ne asteptam totii - totul se transforma intr-un
THRILLER (oare?) sau in ceva asemanator. In concluzie, singurul motiv pentru vizionarea Vol.2 este Uma Thurman. Atat. In rest
totul este o "mizerie de nedescris". Asa ca, daca va place Uma Thurman n-aveti decat sa pierdeti 2 ore din viata...

[SPOILERS]
* Cum este posibil ca Uma Thurman, dupa ce este impuscata, sa i se "vindece" rana in cel mai scurt timp posibil, sa-i dispara
orice urma si sa "evadeze" dintr-un sicriu ingropat in pamant?
* Cum este posibil ca, in ultima scena din film, atunci cand Bill trage cu pistolul si "galagia infernala" este in top, fetita
care doarme in camera de sus sa nu se trezeasca?
* * - Astea sunt fantezii de-acum. Sau SF-uri. Eu asa le-am numit. Deci am enumerat cateva "bug-uri" din scenariu.
[/SPOILERS]

Un alt MINUS destul de mare este chiar titlul filmului. "Kill Bill" spune totul: si cel mai "neinsemnat" spectator poate sa-si
dea seama ca Bill va fi ucis. Daca din titlul se poate sti cu exactitate finalul - atunci ce farmec mai are filmul? Nici unul...

2/5
calinul is offline   Reply With Quote sendpm.gif