View Single Post
Old 19 Jul 2004, 23:14   #141
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by BeNnY:
Smecheria = parodia, nu faceam referinta la ce a zis ogto despre tine (nici nu ma intereseaza de altfel) ci asa vorbesc eu de obicei.

Ai fi putut schimba daca asa a fost si la reloaded. Ce conteaza ca a mai fost facut? Daca poti sa faci mai bine, fa-o! Pe NoOne il respect dar asta nu inseamna ca gandesc la fel ca el! Pe el nu le-au deranjat pe mine da.

Ca ai scris repede nu e o scuza. Daca vrei sa faci ceva fa-o pana la capat, verifica dupa ce scrii! Vrei sa-mi spui ca chiar nu ai recitit ce ai scris dupa ce ai terminat? (in caz ca nu, iti sugerez puternic sa incepi)

PS Nu am si nu voi avea niciodata nici un interes sa ma iau la bataie la intalnirile cinemagia (de fapt sa-mi iau bataie, ca pe cine bat eu (?)) insa daca chiar am jignit pe cineva atat de tare, dati-(mi)-i bataie... Ce pot sa spun?

Imi asum responsabilitatea pentru tot ce scriu aici pe Cinemagia insa daca nu suportati o critica atunci nu mai aratati lumii! Nu va puteti astepta sa le placa tuturor, nu?

Eu sunt PRO astfel de scrieri si de-asta si incurajez cand pot si cat pot asa ceva insa cand vad ceva ce nu-mi place nu ma pot abtine. Si, repet, nu are nici o legatura cu faptul ca m-am certat cu tine (TLD). Nici pe Galadriel_Queen nu am avut-o foarte tare la suflet dar mi-a placut la nebunie ce a scris ea! (btw, bravo din nou!)

Acum continua, dar tine minte ca niciodata nu e prea tarziu sa schimbi ceva! Ce daca asa a fost si la Matrix Reloaded? Ma rog, mai asteapta niste reactii si vezi daca mai sunt si altii de parerea mea, daca nu, nu schimba nimic.

Alta chestie: pune si tu mai mult accent pe poveste si pe glumele in sine si nu pe cuvintele povestii si cuvintele care constituie glume! Mi s-a parut ca MULT prea tare te straduiesti sa scoti cuvinte care nu prea isii au locul acolo asa ca just go with the flow! (asta daca nu cumva ai terminat deja de scris parodia... daca da... asta e, better luck next time!)

De ce sa schimbi ceva care in trecut nu a deranjat pe nimeni... Pur asi simplu mie mi-a placut modul in care noone scria parodia la matrix si uite asa am continuat in stilul lui... Nu consider ca acele elemente de umplutura sunt degeaba puse... Te invit sa-mi prezinti o parodie facuta de tine la orice film nu conteaza... Sa vedem cat de mult o sa rad atunci.

Am recitit primul act din parosdie dupa mai bine de juma de an... A fost scrisa si pusa bine la pastrare pt vara asta... Nu mi-a mai ocupat din timp parodia... Asta e are gauri... nimeni si nimik nu a fost facut perfect pana acum...

Sarim direct la partea cu ideile.... "better luck next time!" ca nu o s aam reapuc sa o editez... In cel mai bun caz inceputul nu a fost pe placul unora... dar poate ca pe parcurs va plac ideeile din ea...
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif