View Single Post
Old 19 Jul 2004, 20:03   #133
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by BeNnY:
Am citit-o si... n-are pic de haz. (cel putin pentru mine, ai zis ca vrei critici directe, da?)

Chestii care-ti strica smecheria:

- Nume multe si exagerate inutil
- Romanisme de prost gust
- Cateva greseli ortografice-gramatice care strica atmosfera

In general parodiile amuza prin idei, glume si actiuni hazlii nu prin "artificii literare" si "romanisme" gen "zaion"... Ar trebui sa fie amuzant "Link-coada de maimuta" sau "Leo-Neo"?! Nici vorba...

E umor prost gen Vacanta Mare :sick: ... a lovit Vacanta Mare Matrix-ul

Nici nu speram sa-ti placa draga benny... nu ca ar conta prea mult acuma...
"Chestii care-mi strica smecheri:"... In primul rand cine a zis ca e smecherie... Nu te lua tdupa prietenul tau ogto care m-a intitualt smecher... sunt un baiat cu pretentii normale
-numele multe si exagerate inutil au fost si in parodia de la reloaded... Citeste-o Noone nu a comentat la ele... nu cred ca ai avea de ce sa comentezi si tu... ma rog parerea ta... CLAR NU TI-O SCHIMB...
- parerea ta...
- am scris repede parodia.. nu am stat sa mai verific parodia... insa dak sunt repetitii ale acelorasi cuv in aceeasi prop inseamna ca alte cuv ar fi scazut din umor-ul frazei... PAREREA MEA... IARA NU MI-O SCHIMBI...

Dragul meu... zain si leo-neo sau link coada de maimuta au fost personaej fol si in par de la reloaded.. chiar si in prima parodie.. la matrix exista astfel de "artificii literare" sau "romanisme"...

Umor gen vacanta mare... nu stiu nu-mi pasa... e umorul meu.. sincer nu ma uita la vacanta mare.. da nu degeaba or fi ei in topuri...

PS: Ai vrut sa comentezi parodia mea.. ti-am comentat si eu comentariu(deh uite repetitie si greseala ortografica... ) KILL ME.. sau mai bine kill bill vol 3... poate la urmatoarele intalniri cinemagia...
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif