View Single Post
Old 19 Jul 2004, 10:33   #70
zizi
Guru

zizi

ledouc, nu credeam k ajungi pana aici...da' se vede k eshti dus rau.....

eu cred k pe tine te-au rapit nishte extratereshtrii care de fapt erau in relatzie cu martzienii aia prabushitzi in nevada shi cu care guvernul american(de fapt, liderii reunitzi ai iudeo-masoneriei-sionist-elitist-globaliste) semnase un pact secret de dezvoltare in secret, care cuprindea shi globarizarea fortzta shi introducerea big-mac-ului la mcdonalds-uri, precum shi o noua formula secreta in coca-cola care sa controleze personalitatea shi sa mentzina instinctele de revolta suib control.... in prezent eshti monitorizat de cia, in combinatzie cu inca trei alte agenturi straine shi agentzia extratereshtilor, plus serviciul secret al masonilor controlatzi de extratereshtrii, care te urmaresc 24/24 prin intermediul telefonului celular, unde itzi inregistreza comvorbirile shi un cip pe care tzi l-au plantat in zona occipitala care explodeaza daca spui cu voce tare lucruri impotriva globalizarii(d-aia trebuie sa scrii...). dar tu ai aflat de la un agent undercover, zis shi "cartitza cu antena galbena" sau "omul cu tzigara de ceatza" care dezertase in anii '80, shi care a format in retzeaua de canalizare a americii cea mai puternica organizatzie de contra-spionaj impotriva extraterestrilor masoni...(sau pur shi simplu ai citit pagina de bancuri din romania mare).

zic sa o lashi mai ushor cu reluarile din x-files pe italieni, shi otv-ul...

hai, peace, man! (tocmai tzi-am facut salutul cu 4 degete a lu' mr. spock, din star treck, da' ramane intre noi....)