View Single Post
Old 19 Jul 2004, 08:35   #69
ledouc
Junior

ledouc

Mister herbert care se pare ca are creierul spalat de fratii lui americani,
pe care-i considera salvatorii planetei afirma pe acest forum cu o imbecilitate iesita din comun ca a fi antiamerican este un act criminal.
Dati-mi voie sa-l contrazic.
USA care este un stat artificial creat de masoni(george washington primul
presedinte mason educat dupa scoala masoneriei a ritului scotian).Pe
www.mlnr.ro o sa aflati o groaza de "chestii bune" ce le-a facut masoneria
ideea este sa luati de bun doar contrariul la ceea ce afirma 'mnealor pe site.Printre multele binefaceri pe care le "datoram" masoneriei se numara
Banca Mondiala, FMI + GLOBALIZAREA impusa cu forta ca un bine necesar.Masoneria americana are in jur de 3.000.000 de membri, dintre care elita face parte din randul marilor industriasi si bancheri care se "joaca" cu soarta multor state aflate in curs de dezvoltare, scopul acestora fiind de a le transforma in "state vasale" si piete de desfacere
pt supraproductia lor de rahat.
Ca si concluzie trebuie sa fi cu adevarat tembel ca sa crezi ca usa este un adevarat binefacator al omenirii scopul ei este de a domina si de a exploata in interes propriu resursele altor state a caror conducere este aservita intereselor "noului imperiu".
Zilele acestea am sa-mi fac rost de o copie piratata a lui f9/11 si am sa-mi expun si eu parerea despre documentar.
ledouc is offline   Reply With Quote sendpm.gif