Asa de usor mi se pare sa cazi in plasa pe care acest film o coase in jurul tau. Si problema filmului este fundamentala, in asa fel incat, din punctul meu de vedere, nu prea are cale de scapare. Totul pare bine pus la punct, thrills and chills, pana la un punct. Nebunia lui Tommy. Foarte greu de crezut si apoi, cele doua extreme variante ale personajului indica spre o teorie conform careia, omul nu are fire si ca entitate este lipsit de importanta. Va sa se zica, dependenta totala. Dar sa presupunem ca trecem peste faza asta si chiar si peste faza de mai apoi cu Lenny, pe cand filmul devenea deja plicticos. Acea tensiune de la inceput se pierde inainte de jumatatea filmului.
Dar nici asta n-ar fi o problema. As vrea totusi sa stiu, ce...eh, transmite aceasta creatie? Cat de periculos este sa te joci cu timpul? Mda, nu stiu cum sa spun, dar nu putem faca asta. Toata lupta pentru "perfectiune", aduce ea ceva? Isi are astfel vre-un rost, tot ce se intampla? Isi are acest film vre-un rost mai profund decat cel de a angrena publicul intr-un mic joc al mintii? Nimic mai presus de 6.