Thread: Mihai Bendeac
View Single Post
Old 18 Jul 2004, 18:44   #65
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Mihai Bendeac:
N-as mai fi scris nimic dar m-a deranjat comparatia facuta de "zizi-p..a".Din cei enumerati,vasluianu si,mai ales,costica sunt prietenii mei.Cat despre Florinel Piersic ar trebui sa fie un exemplu luminos pt.dumneata.A vrut sa faca un lung-metraj.Avea un scenariu.N-avea nici un ban.Si-a facut o echipa de actori(Dorina,Doru Ana,Petrica Fumuru,Monica Davidescu,Piersic senioru',eu si altii.S-a filmat pe digital,am incropit scule pt.filmare,s-au gasit locatii,s-au legat prietenii,am mancat sendvisuri geniale facute de Dorina si de mama lui Florin si ne-am simtit ca-ntr-o familie.Filmul poate fi execrabil,foarte slab,prost,penibil,bunicel,acceptabil,neasteptat de bun,genial sau o capodopera.N-are importanta.Important e drumul.Aventura.Faptul ca nu stai in p..a mea toata ziua cu curu' pe scaun si critici pe toata lumea.Dute-n g..u m...ii,cand o sa realizezi tu macar 10 % din ce-am facut eu sau Florin,sau Dragos sau Andi sau Costica,atunci sa vorbesti.De bine sau de rau,n-are importanta.Cat despre "gagautele" care scriu,nu le-a obligat nimeni si le multumesc ca m-ai vorbit de bine.Ti-as fi multumit si dumitale ca m-ai criticat daca as stii ca ai fost la un spectacol de-al meu sau ca ai vazut vreun film in care am jucat.Dar asa nu pot decat sa te astept cu dragoste in priviri sa-mi faci o felatie in timp ce rasfoiesti CV-ul lui Tarantino ca sa vezi ce inseamna viata.Scuze pt.interventie dar m-am saturat de poporu' asta de cretini in care noi suntem foarte destepti dar cand ne pune cineva sa facem ceva s-a terminat.La munca bai Zizi!Fa ceva!Ai tupeu sa te intalnesti cu mine si sa stam barbateste de vorba?Ai pe dracu'!Stai ca proasta-n... in fata calculatorului toata ziua si dai cu paru ca un cretinoid

mai Bendeac (daca esti cu adevarat Bendeac), cred ca ai sarit peste capra. nu te apara singur, ca devii ridicol si demn de compasiune. ce balangani p*** ta de acefalat pe aici? te da afara inteligenta si ti-ai propus sa mai scrii ceva? ce film poti face tu, impreuna cu Florinel si cu gasca voastra de superficiali si ridicoli? ce afirmatie juvenil-ridicola faci: important e drumul, aventura. un fel de f*** vant - asta esti.
pune mana pe carte, ma, "fericitule", si asteapta-ti linistit rolul, nu te agita, ca-ti este contraindicat sa incerci sa gandesti.