N-as mai fi scris nimic dar m-a deranjat comparatia facuta de "zizi-p..a".Din cei enumerati,vasluianu si,mai ales,costica sunt prietenii mei.Cat despre Florinel Piersic ar trebui sa fie un exemplu luminos pt.dumneata.A vrut sa faca un lung-metraj.Avea un scenariu.N-avea nici un ban.Si-a facut o echipa de actori(Dorina,Doru Ana,Petrica Fumuru,Monica Davidescu,Piersic senioru',eu si altii.S-a filmat pe digital,am incropit scule pt.filmare,s-au gasit locatii,s-au legat prietenii,am mancat sendvisuri geniale facute de Dorina si de mama lui Florin si ne-am simtit ca-ntr-o familie.Filmul poate fi execrabil,foarte slab,prost,penibil,bunicel,acceptabil,neasteptat de bun,genial sau o capodopera.N-are importanta.Important e drumul.Aventura.Faptul ca nu stai in p..a mea toata ziua cu curu' pe scaun si critici pe toata lumea.Dute-n g..u m...ii,cand o sa realizezi tu macar 10 % din ce-am facut eu sau Florin,sau Dragos sau Andi sau Costica,atunci sa vorbesti.De bine sau de rau,n-are importanta.Cat despre "gagautele" care scriu,nu le-a obligat nimeni si le multumesc ca m-ai vorbit de bine.Ti-as fi multumit si dumitale ca m-ai criticat daca as stii ca ai fost la un spectacol de-al meu sau ca ai vazut vreun film in care am jucat.Dar asa nu pot decat sa te astept cu dragoste in priviri sa-mi faci o felatie in timp ce rasfoiesti CV-ul lui Tarantino ca sa vezi ce inseamna viata.Scuze pt.interventie dar m-am saturat de poporu' asta de cretini in care noi suntem foarte destepti dar cand ne pune cineva sa facem ceva s-a terminat.La munca bai Zizi!Fa ceva!Ai tupeu sa te intalnesti cu mine si sa stam barbateste de vorba?Ai pe dracu'!Stai ca proasta-n... in fata calculatorului toata ziua si dai cu paru ca un cretinoid
|