Contrar valului fanatic d'aci mie mi-a placut mai mult KB1. 2ul nu e un esec da' m-a pierdut la niste faze.
Ce mi-a placut la Kill Bill 2:
- above all, cizmele lu' Daryl Hannah - inca le mai visez
- Daryl Hannah, cu sau fara cizme. Imi place cum trage din tigara, imi place plasturele ei de pe aratator (l-o fi taiat tocand legume?), imi plac claviculele ei iesit si mainile obosite, gesturile nervoase si tot aerul de scorpie neimblanzita pe care-l are...she's THE BITCH. Din pacate pentru economia filmului , ea fura showul lasand-o in umbra pe Uma.
- Michael Madsen, that charming stinker&unul dintre acei putini actori pe care-mi place sa-i vad oricand, oricat.
- Bucata alb-negru de la inceput, din capela...cam la asta ma asteptam dupa ce tot auzisem de maturitatea acestui KB2 - n-a fost sa fie.
- Filmul e placut la vedere, nimic de zis, da' sunt momente in care mi l-as fi dorit film mut
Ce m-a enervat la kb2
- Bill si marea lui problema, popular numita limbarita. Pe Beatrix o sedeaza sa si-o transforme in auditoriu, pe mine nu m-a sedat so...nervii mei s-au intins direct proportional cu lungimea explicatiei lui.Sigur, nu e singurul personaj al lui Tarantio care sufera de limbarita. Da' infinit mai mare mi-a fost placerea sa-l ascult pe Cliff explicandu-i lui Coccotti de ce sicilienii sunt tot un fel de negri (in true romance) decat peroratia neinspirata a lui Bill.
- Pei Mei - il iubesc pe Tarantino pentru zeitatile lui din vinilin da' ratacirea asta in mitic i se potriveste ca o nuca in perete
-Mireasa...stearsa, poate-i vina lu' Daryl ca a fost prea buna