Thread: Mihai Bendeac
View Single Post
Old 14 Jul 2004, 17:47   #29
Mihai Bendeac
Novice

Mihai Bendeac

Send a message via Yahoo to Mihai Bendeac
Sunt "ilustrul necunoscut" Mihai Bendeac.As avea rugamintea sa incercati sa gasiti alte subiecte de conversatie decat pe mine.Cat despre nelamuririle asa-ziselor mele "fane" (de unde p..a mea fane nu stiu),as vrea sa le raspund ca stagiunea viitoare nu stau degeaba ci pregatesc 6 premiere,ca nu am jucat in 2 filme ci in trei(un rol principal in "Milionari de weekend",un rol episodic,dar foarte misto si la care tin,in "Gunpowder,treason and plot",regia Gillies McKinnon cu Robert Carlyle si tocmai am terminat filmarile la un lung-metraj independent in regia lui Florin Piersic jr.,pe un scenariu scris de el si Dorina Chiriac).In alta ordine de idei,as vrea sa lamuresc problema peliculei "Milionari de weekend".Ceea ce se intampla cu acest film este de toata jena.El nu isi intarzie premiera pt. ca ar fi un film prost(imaginea,spre exemplu,mi se pare mai buna decat a oricarui alt film romanesc aparut pana in prezent) ci datorita scandalului iscat intre producator si regizor.Problema este sunetul(cu precadere exploziile si focurile de arma).Catalin doreste o prelucrare occidentala a acestora,ceea ce implica alti bani pe langa cele 17 miliarde deja investite."Milionari de weekend" este un film comercial (nota bene,comercial nu slab) dar asta nu este un pacat pt.ca,momentan,nu trebuie decat sa aducem lumea in cinema.Industria romaneasca de film nu poate suporta momentan un film elitist de tip "Glissando",ca sa dau un sg.exemplu.Va multumesc anticipat(vedeti cefrumos vorbesc?-ce g..a masii,sunt artist,nu?).Draga d-ra Isteata si draga Dharma,stimate domnule...Popa(sper sa nu gresesc),ma bucur ca ma apreciati ca actor de teatru dar au si oamenii astia dreptate.Aici se vorbeste despre altceva.Exista forumuri specializate.Cum ar fi,nu-i asa?,teatromagia.ro... Scuze pt.deranj dar am vrut sa lamuresc aceste aspecte mai ales ca,pe google,la "mihai bendeac" primul lucru care aparea era discutia asta(ma f..t in el de google da' totusi,daca intra nea'Scorsese si ratez sansa va strang de gat.)Multumesc.PS-Am citit cu ocazia asta si alte chestii pe care le-ati scris pe aici,pe la alte subiecte.Chiar va pasioneaza.E imbucurator.Poate ar trebui sa va implicati si mai mult decat sa scrieti.
Mihai Bendeac is offline   Reply With Quote sendpm.gif