Thread: Elephant
View Single Post
Old 11 Jul 2004, 18:14   #109
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by marx:
Deocamdata "laba mea obosita" e identica cu "futaiul sanatos". Tu probabil esti in cautarea unicului testicol pierdut. Poate chiar in carul cu fan.
(as face un film cu Iason tavalind-o pe Ambra prin lana de aur, dar mi-e teama sa nu ti se astupe toate orificiile).

Ti-am dat exemplul lui Odysseus nu pentru ca, fereasca sfintul, nu as fi stiut cine ii conducea pe argonauti, ci pentru ca mi se pare ca te identifici mult mai usor cu hoinarul peste mari, in cautare de Ithaca in care sa te slobozesti si tu o data, ca Robinson din "Vineri si limburile pacificului". In cazul tau, mi-e teama ca regresus ad uterum va trece mai intii prin furcile caudine ale unui vagina dentata, si in loc de Vineri si limburile pacificului, odiseea ta va esua in Marx si limbile pacificului. Ai grija sa nu intri in deriva undeva in punto fijo, pentru ca, acolo, orice coprofag (sau era lotofag?) temporar se transforma intr-un coprofaggot full time/ perpetuu.

PS: Bine ca mi-ai amintit (printr-un tablou de inspiratie Hieronymus Bosch) ca mi-am pierdut testicolul in confruntarea cu tine. Mi-l dai inapoi, sau il tii sa ai si tu ce sa ti sa balangane in chiloti?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif