sa-mi scuzi interventia,ambra,dar asta se cheama o poola de topic.lasind la o parte faptul ca mey xista inca vreo 2 asemenea chestii prin iconoclast,?asta e un test ca sa afli cit din lume stie ce inseamna cuvintul 'iconoclast' sau doar o simpla poola de topic?eu n-am catadicsit sa ma uit in dictionar si pe-aici imi dau cu parerea doar atunci cind sunt sigur ca stiu despre ce e vorba.si as vrea sa-l contrazic pe korben si sa sustin k calimero a fost chiar fain la vremea lkui si nu am idee ce se intimpla aici.si vreau sa stiu daca zicind aici ceva imi bag botul in cacat sau nu.avind in vedere ca totusi te stiu personal am totusi incredere ca o sa-mi raspunzi in termeni decenti nu ca si nenorocitul de marx care ma taxeaza cum ma prinde ca zic ceva 'neadegvat'.
am observat in ultima vreme o tendinta a 'virfurilor' forumului spre aroganta-indiferenta careia am inceput sa-i raspund cu o dobitoaca tendinta ironica-de-apropiere-spre-aroganta.si am realizat ca sunt un cretin,dar in mod sigur nu un timpit.si,daca sunt unii extrem de inteligenti care misuna p-acilea asta nu inseamna ca nu sunt mai mari cretini decit mine.si asta ma scuteste de la a-i linge-n cur.
pe scurt as vrea sa explici citet si babeste de ce acest topic exista unde exista si semnificatiile lui.multumesc frumos.